Öğün Bulgur, Anadolu sofralarının baştacı, üretimi ise insanlık tarihi kadar eski olan bulgurumuzu aslına
uygun olarak üretmek amacıyla 2008 yılında Kahramanmaraş'ta kuruldu.
Aradan geçen yıllar içinde bakliyat eleme ve paketleme, dövme üretimi yatırımları ile geniş bir ürün
yelpazesine kavuşan Öğün Bulgur, modern işletmesinde geleneksel ürünleri yüksek kalite standartları ile
üreterek pazarda tüketicilerin tercihi olmayı başardı.
Son olarak, geleneksel taş değirmende öğütme metodu ile bulgur üretimindeki kalitesini daha da artıran Öğün
Bulgur; yüksek hijyen içinde el değmeden ürettiği ürünleri, geleneksel doğallık ve muhteşem tat ile
buluşturdu.
Günlük
75 ton kapasiteli taş değirmende bulgur
25 ton kapasiteli dövme
30 ton kapasiteli nohut eleme
50 ton kapasiteli bakliyat paketleme