HER ÖĞÜN LEZZET

Öğün Bulgur, Anadolu sofralarının baştacı, üretimi ise insanlık tarihi kadar eski olan bulgurumuzu aslına uygun olarak üretmek amacıyla 2008 yılında Kahramanmaraş'ta kuruldu.

Aradan geçen yıllar içinde bakliyat eleme ve paketleme, dövme üretimi yatırımları ile geniş bir ürün yelpazesine kavuşan Öğün Bulgur, modern işletmesinde geleneksel ürünleri yüksek kalite standartları ile üreterek pazarda tüketicilerin tercihi olmayı başardı.

Son olarak, geleneksel taş değirmende öğütme metodu ile bulgur üretimindeki kalitesini daha da artıran Öğün Bulgur; yüksek hijyen içinde el değmeden ürettiği ürünleri, geleneksel doğallık ve muhteşem tat ile buluşturdu.


Günlük

75 ton kapasiteli taş değirmende bulgur

25 ton kapasiteli dövme

30 ton kapasiteli nohut eleme

50 ton kapasiteli bakliyat paketleme